Chefredaktören har ordet:

Hösten närmar sig

I år har vi haft en fantastisk september, så det som minner mest om årets höst blir införandet av normaltid, ni vet det där med att ställa in utemöblerna och vrida tillbaka klockan en timma. Efter detta dygn, det vill säga sista söndagen i oktober, kommer mörkret snabbt på eftermiddagen. Som tur är finns mysljus, både levande och ljus som lyser med hjälp av el eller batteri, att tända och som skapar en skön känsla av värme och ombonad tillvaro. En nog så viktig känsla när mörkret tätnar och det är långt kvar till advent.

Vi har precis gett ut en Näringslivsbilaga om kvinnligt företagande, i november kommer ytterligare en. Den gången har vi fokus på landsbygdens företagande. Hur ser vardagen ut för dem och hur skiljer sig framgångsfaktorerna jämfört med företag i städer, är en fråga vi hoppas kunna spegla och självklart också besöka några som får berätta hur det är.

Vi är på väg ut ur rekonstruktionen, vilket förstås är en bra känsla. Tingsrätten har godkänt uppgörelsen med borgenärerna och nu väntar vi på att beslutet vinner laga kraft. Framåt kommer vi att fortsätta med att förmedla nyheter och ägna oss åt journalistik som gör skillnad. Vi har fokus på vad som händer i Vänersborg och Trollhättan, samt kommunerna Lilla Edet och Mellerud. Vi har kontinuerlig bevakning på vad som händer i kommunhusens korridorer, hur det går för företagen och hur framgångsrika våra idrottare är. Och sist men inte minst skapar vi även utrymme för åsikter i såväl papperstidningen som på vår digitala sajt.

Varför inte passa på och träffa oss den 22 oktober när vi är matchvärd i samband med det första bandyderbyt för säsongen. Då finns vi på plats för att prata om bandy förstås men också andra sporter som hockey, innebandy och handboll för att nämna några. Och vill du följa oss digitalt har vi både en nyhetsapp och en e-tidningsapp. Med dessa nedladdade i din telefon eller platta är du bara ett knapptryck bort och kan följa oss, var och när du vill.

Ingalill Sundhage, chefredaktör TTELA

Redaktionen tipsar

Utvalda erbjudanden

2017-01-12T16:16:46+00:00